Waarom

Vindplaats zelfstandig uitvaartbegeleiders

Via de website van Bovenverwachting Uitvaarten kunnen families regionale zelfstandig uitvaartbegeleiders vinden en met 1 klik doorlinken naar de website van de begeleider van hun keuze. Bovenverwachting Uitvaarten is opgericht door Mariele Mijnlieff, uitvaartbegeleider. Volgens haar hebben steeds meer mensen de voorkeur voor persoonlijk afscheid. Een zelfstandig uitvaartbegeleider is gunstig omdat zij veel tijd, aandacht en flexibiliteit bieden. Toch zijn zelfstandig uitvaartbegeleiders niet altijd zo makkelijk te vinden, de één adverteert hier, de ander daar...

Zoek op de juiste plek

Aangezien de meeste mensen pas op zoek gaan naar een uitvaartbegeleider als er al iemand overleden is, voorziet een duidelijke vindplaats in deze behoefte. Het is natuurlijk wel belangrijk dat mensen al van de vindplaats gehoord hebben, zodat degenen die de voorkeur hebben voor een zelfstandig uitvaartbegeleider, zodra het nodig is weten wáár ze deze kunnen vinden.

Zichtbaarheid alom

Het fundament van de vindplaats voor zelfstandig uitvaartbegeleiders is een mooie heldere website waarop de aangesloten ondernemers zich presenteren. Naamsbekendheid van Bovenverwachting Uitvaarten wordt bereikt door adverteren in de grote dagbladen van Noord Nederland én in allerlei verschillende huis-aan-huis kranten in Groningen, Friesland en Drenthe. Hoe meer uitvaartbegeleiders aansluiten, hoe vaker er geadverteerd kan worden en in steeds meer verschillende huis aan huis kranten.

De 7 fundamenten van Bovenverwachting Uitvaarten

1. Vindplaats

Voor families die de voorkeur hebben voor een regionale zelfstandig uitvaartbegeleider bieden uitvaartbegeleiders een duidelijke vindplaats. Families kunnen hen eenvoudig vinden. Zelfstandig uitvaartbegeleiders krijgen meer zichtbaarheid en meer verkeer naar hun website, waardoor ze beter gevonden worden.

2. Eigen kracht, samen krachtig

Doordat zelfstandig uitvaartbegeleiders zich samen profileren kan goed naamsbekendheid worden opgebouwd. Zo komt er meer verkeer naar de websites van aangesloten ondernemers, door mensen die daadwerkelijk op zoek zijn naar een uitvaartbegeleider. Zelfstandig uitvaartbegeleiders worden zo beter en vaker gevonden, voor minder geld omdat de advertentiekosten worden gedeeld met velen.

3. Vrije keuze voor families

De aangesloten uitvaartbegeleiders vertrouwen erop dat families kiezen wie het beste bij hun past. Dit heeft voor families als voordeel dat ze zelf kiezen wie hen in de week van het afscheid bij staat. De meeste mensen vinden het prettig om te weten wie er komt op het moment dat er een naaste overleden is.

4. Allemaal verschillend, één belangrijke belofte

Aangesloten uitvaart begeleiders verenigen zich onder ‘Bovenverwachting Uitvaarten’ maar zijn vrij in werkwijze, stijl, sfeer en tarief. Dat er onderling verschillen zijn, is alleen maar goed, families zijn immers ook allemaal verschillend. De overeenkomst is echter dat alle zelfstandig uitvaartbegeleiders meer aandacht, tijd en flexibiliteit bieden.

5. Onderscheidend vermogen

Al het geld dat uitvaartbegeleiders inbrengen, wordt volledig geïnvesteerd in zichtbaarheid: de advertenties en een mooie heldere effectieve website van Bovenverwachting Uitvaarten. Investeren in Bovenverwachting Uitvaarten dient een gezamenlijk doel: beter vindbaar zijn voor families en meer verkeer naar de websites van aangesloten uitvaartbegeleiders, door mensen die daadwerkelijk een uitvaartbegeleider zoeken. Zodra mensen gericht zoeken op Bovenverwachting Uitvaarten, ‘verdwalen’ ze ook niet meer in alle uitvaart gerelateerde advertenties die online domineren als mensen zoeken op bijvoorbeeld ‘uitvaartbegeleider’, ‘persoonlijk afscheid’ of ‘zelfstandig uitvaartbegeleider’.

6. De kracht van het netwerk

Voorbij broodnijd: Zelfstandig uitvaartbegeleiders hebben per week aan één of enkele meldingen genoeg. Er zijn genoeg families die een uitvaartbegeleider zoeken. Het gaat erom dat families weten wat de meerwaarde is van een zelfstandig uitvaartbegeleider en waar ze deze kunnen vinden op het moment dat ze gaan zoeken. Hoe meer uitvaartbegeleiders aansluiten, hoe meer advertentie ruimte door Bovenverwachting Uitvaarten betaald kan worden, hoe meer naamsbekendheid en zichtbaarheid van de aangesloten uitvaartbegeleiders. Ook als uitvaartbegeleiders in een andere provincie de website van Bovenverwachting bezoeken of promoten, komt de website van alle aangesloten uitvaartbegeleiders hoger in de Google ranking. Als een uitvaartbegeleider in Groningen de website van Bovenverwachting Uitvaarten belicht, bijvoorbeeld door een redactioneel stuk in de plaatselijke huis aan huis krant, komt dat de zichtbaarheid van alle aangesloten uitvaartbegeleiders ten goede. Dus alles wat aangesloten leden doen aan PR en naamsbekendheid komt alle aangesloten uitvaartbegeleiders ten goede.

7. Perfecte continuïteit in meldingen

Het begeleiden van een uitvaart is hoogst persoonlijke dienstverlening. Uitvaartbegeleiders bouwen zelf naamsbekendheid op: ‘van een uitvaart komt een uitvaart’. Maar we weten nooit wanneer die melding komt... Zo hebben we allemaal ervaring met ‘te’ rustige en ‘te’ drukke tijden. Door samen te investeren in de vindplaats Bovenverwachting Uitvaarten kennen steeds meer mensen de website en beseffen zij de toegevoegde waarde van een zelfstandig uitvaartbegeleiders al voordat ze een uitvaartbegeleider nodig hebben. Op die manier wordt een grotere groep zoekers bereikt op het moment dat ze wel op zoek zijn naar een uitvaartbegeleider. Dat brengt voor de aangesloten uitvaartbegeleiders meer continuïteit in meldingen. Tegelijkertijd kan er bij ‘te’ grote drukte (desgewenst) de inzet van andere aangesloten uitvaartbegeleiders erbij gehaald worden, zodat families altijd de beloofde aandacht, tijd en flexibiliteit krijgen.


Hoe klinkt dat?
Wil je hier ook bij aansluiten?

Maak account